ویدئو | فواید گردو در کاهش چربی خون

گردو حاوی اسید‌های چرب امگا-۳ و امگا-۶ است که می‌توانند به حفظ تعادل مواد چرب خون کمک کنند. همچنین، مصرف گردو می‌تواند به کاهش سطح تری‌گلیسرید‌ها (ماده چربی خون) و بهبود حساسیت به انسولین کمک کند. با بهبود مواد چرب خون، می‌توانید خطر بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش داده و سلامت قلب خود را حفظ کنید.
کد خبر: ۳۶۷۰
۰۸:۴۲
۰۷ آذر ۱۴۰۳
۰۸:۴۲
۰۷ آذر ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۶۷۰
ارسال نظر
خواندنی‌ها

در پی حادثه سگ‌گزیدگی این کودک به سرعت به بیمارستان...

محمدامین با تلاش و پشتکار خود، به عنوان یک الگو برای...

تصادف مرگبار موتورسوار زن در اصفهان؛ دختر ۲۰ ساله در...

به تازگی تصاویری از بهرام رادان، همسر (مینا مختاری)...

سفارت ایران در مسقط با صدور بیانیه‌ای نسبت به درگذشت...